Frizon: Ett Open Source-live

Syftet med Frizon, förutom att göra ett bra lajv, var att utveckla lajvhobbyn i Sverige i stort. Mycket energi lades på planering, extern kommunikation och dokumentation. Tanken var att andra arrangörer i efterhand skulle kunna läsa om vad som gick rätt och vad som gick fel och lära sig av detta. Därför släpper vi nu arrangörswikin fri. I den finns alla våra mötesprotokoll, planeringsmaterialet för de workshops vi hade, vår kommunikationsplan, och mycket mer. All information som handlar om individuella deltagare har dock suddats bort eftersom vi lovade att inte sprida sådant. Det betyder alltså att vi släpper allt vårt material helt fritt; Public Domain helt utan restriktioner.

Länk till arrangörswikin: här

Samtidigt släpper vi till slut lajvets log med kartbilder och all in-lajv SMS-trafik  (Utom Kanse Lisas som tyvärr försvann i ett tekniskt strul).

Läs vad som hände på lajvet här.

Sist och slutligen finns nu hela GPS-loggen som film på Youtube. Den behöver du inte gå någonstans för att hitta.

0 Response to “Frizon: Ett Open Source-live”


Comments are currently closed.